Alba Vilanova

Qui sóc?

albavilanova_baby2

 

Sembla ara que toca parlar sobre mi. Qui sóc i què faig.

La primera part és fàcil: sóc l’Alba Vilanova i vaig néixer a Begues (Barcelona) el 2 de setembre de 1999.

Què faig? Doncs el què acostumen a fer les joves de la meva edat. Estudiar, treballar, compartir espais i emocions amb la meva família i divertir-me amb el meu grup d’amics que són una autèntica joia i que espero m’acompanyin molts i molts anys… També dedico temps a fer el que més m’agrada: cantar, tocar la guitarra i compondre.

A casa meva no paren de sonar vinils. La música ens acompanya i xalem compartint cançons i concerts. La mare i el pare m’expliquen que la meva primera “versió” als tres anys va ser el “Proud Mary” de la Creedence … Us ho podeu creure?

He après a fer música gràcies al meu professor Dee Jay Foster, un baixista excepcional i un pacient professor, i a moltes hores d’esforç, pràctica i experimentació.

… I amb l’ajuda del mestre i moltes hores a la meva habitació, esforçant-me amb la guitarra i amb les lletres, es van anar formant les cançons del meu primer treball “Forest”. Un disc que parla d’amor i desamor. Dels meus sentiments. D’un bosc fosc i fred, però també de les llums que ens guien cap el camí de la felicitat. Espero que us el descarregueu i que us agradi.

A més, estic convençuda que la música pot canviar el món amb el seu gran poder comunicatiu. Per això, actualment escric cançons més reivindicatives i crítiques amb la realitat que ens envolta. La música uneix, convenç i fa vèncer.

El vostre suport i caliu em donen les forces necessàries per a seguir component i, amb sort, tocant en els llocs que aposten per la música en directe. En aquesta web estareu informats de totes les meves actuacions. Espero que ens trobem en algun “bolo” ben aviat.

Keep On Rocking!